• +86-18151000009

wasmachinepoeders

K&W / Vaatwasser of niet versus milieu - forum.fok.nl- wasmachinepoeders ,pannen verliezen hun patina en anti-aanbakspul kan niet tegen de agressieve wasmachinepoeders. want ja, die zijn veel agressiever omdat een waterstraal het schoon moet krijgen, in plaats van je sterke armpjes. uiteraard kan roestvrijstaal er wel tegen, maar ik zou bijvoorbeeld mijn koper er niet indoen.K&W / Vaatwasser of niet versus milieu - forum.fok.nlpannen verliezen hun patina en anti-aanbakspul kan niet tegen de agressieve wasmachinepoeders. want ja, die zijn veel agressiever omdat een waterstraal het schoon moet krijgen, in plaats van je sterke armpjes. uiteraard kan roestvrijstaal er wel tegen, maar ik zou bijvoorbeeld mijn koper er niet indoen.K&W / Vaatwasser of niet versus milieu - forum.fok.nl

pannen verliezen hun patina en anti-aanbakspul kan niet tegen de agressieve wasmachinepoeders. want ja, die zijn veel agressiever omdat een waterstraal het schoon moet krijgen, in plaats van je sterke armpjes. uiteraard kan roestvrijstaal er wel tegen, maar ik zou bijvoorbeeld mijn koper er niet indoen.

Groene Productie Tips ­| We are Albert

Denk ook eens aan wat er in je vaatwastabletten, wasmachinepoeders, douchegels, shampoos, handzeep, scrubs enz. zit, … alles wat in het riool verdwijnt. Huur kleding in plaats van ze nieuw te kopen of te maken. Gebruik lijmen op waterbasis en vermijd het gebruik van de giftige producten.

Copyright ©AoGrand All rights reserved